Atentie!

Acest studio nu este disponibil în rețeaua Fitpass momentan!

Crossfit Nord BVS

CrossFit este proiectat pentru a îmbunătăți și a maximiza conditia fizica. CrossFit este definit ca fiind un program de pregatire fizica constituit din miscari functionale executate cu o intensitate ridicata ce variaza constant. Deci, ce înseamnă toate aceste lucruri?

Varietatea exercitiilor este strategic modificata pentru a maximiza rezultatele tale. Folosim miscari functionale pentru ca acesta sunt inradacinate in AND-ul nostru.
Genoflexiunile, impinsul, trasul, saritul, alergatul, etc… sunt lucruri pe care oamenii le executa zilnic pentru diferite activitati si noi efectuăm aceste mișcări la o intensitate ridicata Intensitatea este cheia orcarui program de fitness si astfel de antrenamente vor avea urmatoarele beneficii: cresterea densitatii osaoase, scaderea tesutului adipos, cresterea masei musculare, cresterea detentei si cresterea vitezei de alergare.

Toate aceste lucruri ne vor face sa aratam mai bine, sa ne simtim mai bine si ne vor creste nivelul de energie. Daca nu vom incerca sa ne depasim limitele corpul nostru nu va afisa schimbari semnificative. Intensitatea maxima difera de la un persoana la persoana dar va garantam ca fiecare membru CrossFit Nord BVS va fi antrenat intr-un mod care sa aduca rezultate, indifernt de nivelul anterior de fitness.

Unele clase au taxa suplimentara, vezi programul de mai jos.

Detalii

Orar

Facilități

Parcare

Locații apropriate

Accesează Crossfit Nord BVS si alte 280 locații cu Fitpass!

Cumpără Fitpass acum

Alătură-te mișcării

Abonează-te acum pentru a primi ultimele noutăți

Nu sunt interesat