Centrul Shakti

Povestea noastră a început la înălțime, mai exact la 1.457m, în Dharamshala, Tibetul în exil, acolo unde eu, împreuna cu viitoarea mea soție am venit să ne recăpătăm starea de bine, armonia interioară și echilibrul pierdute în tumultul ritmului modern de viața.

Ceea ce am primit fiecare în urma acelei călătorii a fost atât de prețios încât am revenit cu un vis și anume acela de a planta semințele starii de bine în viața cator mai multi oameni. Astfel, în 2011 ia naștere Centrul Shakti.

Conceptul e construit în jurul a 3 piloni și anume, minte, trup și suflet, pentru a putea răspunde complexitatii fiintei umane. Astefl incat fiecare dintre noi este unic, respectiv și calea spre starea de bine a fiecaruia este diferită. În acest scop, am creat un concept unic in cadrul căruia oferim soluții pentru obținerea stării de bine prin servicii precum masaje, terapii complementare, cursuri de yoga, pilates, bodyart etc dar și prin servicii clasice de înfrumusețare. Ceea ce le oferim clienților noștri este o stare completă de well-being iar echipa de specialiști care ne reprezintă transmite în fiecare moment, prin fiecare gest sau recomandare, că ceea ce propunem este un stil de viață.

Unele clase au taxa suplimentara, vezi programul de mai jos.

Detalii

Orar

Facilități

Parcare

Locații apropriate

Accesează Centrul Shakti si alte 280 locații cu Fitpass!

Cumpără Fitpass acum

Alătură-te mișcării

Abonează-te acum pentru a primi ultimele noutăți

Nu sunt interesat