IFIT IFUN (Doar fete)

IFIT IFUN este un club de fitness dedicat in exclusivitate femeilor, ce ofera un antrenament distractiv, rapid si sigur. Programul Fitness pe interval dureaza 40 de minute si combina antrenamentul cardio cu cel de forta si de streching. Pentru a obtine rezultatele dorite, este nevoie de numai 40 de minute pe zi, de trei ori pe saptamana.

Cu ajutorul metodei sale revolutionare, IFIT IFUN ajuta femeile sa slabeasca, sa isi tonifieze masa musculara, sa-si imbunatateasca rezistenta fizica si sa isi schimbe metabolismul. IFIT IFUN adopta programul de antrenament in circuit, lucrand pe rand toate grupele musculare ale corpului intr-un program de 30 de minute.

Sistemul hidraulic al aparatelor face ca acestea sa se adapteze in functie de forta persoanei care le foloseste, oferind astfel un antrenament personalizat. Eficienta si siguranta antrenamentelor este atestata de cercetari stiintifice, programul Fitness pe interval fiind cel mai testat program de fitness din lume. Universitatea Baylor din Texas conduce in mod constant cercetari pentru a analiza metoda Fitness pe interval. De asemenea, unul dintre primele trei spitale de boli cardiovasculare din America, Cleveland Clinic din Florida, a adoptat programul Fitness pe interval pentru pacientii sai.

Detalii

Orar

Facilități

Parcare

Locații apropriate

Accesează IFIT IFUN (Doar fete) si alte 280 locații cu Fitpass!

Cumpără Fitpass acum

Alătură-te mișcării

Abonează-te acum pentru a primi ultimele noutăți

Nu sunt interesat