DownTown Fitness

DownTown Fitness Mihalache se bucura de o amenajare moderna si armonioasa intr-un cadru larg de 1000 metri patrati. Zona de Fitness este desfasurata pe aproximativ jumatate din suprafata clubului si este echipata cu aparatura fabricata de branduri renumite: Hoist, Cybex, Hammer Strength, Nautilus, Puls Fitness, Atlantis, Octane, Strong Roots.

Echipa noastra de profesionisti a testat si analizat fiecare aparat in parte si pentru ca fiecare grupa musculara sa fie antrenata in cel mai eficient mod a fost facuta o selectie amanuntita. Zona unde se tin Antrenamentele de Grup este pe o suprafata de 120 metri patrati si este echipata cu multiple accesorii pentru o gama larga de antrenamente.

Pentru antrenamentele explozive de Indoor Cycling va punem la dispozitie o zona cu un numar de 20 biciclete Tomahawk. Restul clubului este alcatuit din vestiare spatioase in care veti putea benefica de sauna, camera de masaj, solar vertical si o zona de lounge&bar unde puteti consuma o gama variata de suplimente.

Detalii

Orar

Facilități

Sauna Vestiar Duș Wifi

Locații apropriate

Accesează DownTown Fitness si alte 280 locații cu Fitpass!

Cumpără Fitpass acum

Alătură-te mișcării

Abonează-te acum pentru a primi ultimele noutăți

Nu sunt interesat