Atentie!

Acest studio nu este disponibil în rețeaua Fitpass momentan!

FUNctionALL Fitness cu Alexandru Cristian

Activități:

HIIT, Functional, Tabata, Circuit Training, Core, Aerobic


Probabil că te întrebi ce este FUNctionALL Fitness? Este vorba de un combinație unică de HIIT, TABATA, circuit training, body-pump, funcțional și elemente de Animal Flow. Sună interesant, nu-i așa? Cursurile se desfășoară online, prin platforma ZOOM. Pentru ca să participi, este nevoie să urmezi 3 pași simpli:

  • Accesează calendarul studio-ului și alege sesiunea care corespunde disponibilității tale: https://calendly.com/fitnessdesigner/functionall-fitness-cu-alexandru-cristian
  • Vei primi un email de confirmare pentru înscriere, care va conține codul QR si link-ul pentru evenimentul creat pe ZOOM
  • Scanează codul QR înainte de clasă, accesează link-ul de ZOOM și bucură-te de antrenament


Sper ca entuziasmul meu să fie singurul lucru contagios și ca să te conving să îmi acorzi încrederea ta, îți voi dezvălui câteva din beneficiile programului meu:
  • Vei înțelege ce este mișcarea 3D – studiile din cadrul unuia din cele mai prestigioase școli de fitness (Institutul Grey SUA ) m-au ajutat să înțeleg cât de importantă este mișcarea multi-planară pentru corpul uman, de aceea ne vom antrena în toate planurile de mișcare și le vom combina pentru a obține rezultate maxime
  • Vei învăța elemente de Animal Flow – nu e Yoga, nu e Pilates, e ANIMAL FLOW, un concept de fitness foarte nou care presupune utilizarea propriei greutăți într-o mișcare fluentă și controlată. În 2019 am devenit unul din puținii instructori certificați care au dreptul de a preda principiile acestui nou concept de mișcare.
  • Îți vei îmbunătăți GARANTAT condiția fizică – experiența ca FITNESS DESIGNER (specialist fitness și consilier nutrițional) m-a ajutat să preiau concepte foarte cunoscute de antrenament (TABATA sau HIIT) și să le duc la următorul nivel. Tot ceea ce vom lucra în clase a fost testat și îmbunătățit în ultimii 6 ani, cu peste 100 de clienți.
  • Te vei antrena corect – dacă ceva din exterior nu se vede bine, cu siguranță nu este corect. Mișcarea eficientă este fluentă, dinamică și echilibrată. Voi explica clar ce avem de făcut, fiecare exercițiu și te voi corecta astfel încât să nu existe rigiditate și instabilitate atunci când te antrenezi. Siguranța ta este singura condiție pe care nu o negociez!
  • Feedback-ul tău e crucial – am o vorbă pe care am repetat-o de sute de ori în ultima vreme: „Învățăm împreuna ca să creștem împreună”. Nici nu îți imaginezi cât de important este feedback-ul tău pentru mine! Scopul meu este să te ajut, astfel că orice sugestie, observație sau remarcă ai de făcut, vreau să știi că pe mine mă interesează, pentru că vreau să fiu mai bun, pentru tine și pentru mine!

Detalii

Orar

De ce ar trebui să încerci antrenamentele online

Realizează-ți obiectivele

Indeplinește-ți obiectivele de fitness alegând antrenamente care ți se potrivesc.

Antrenează-te de acasă

Economisește timp și accesează antrenamente de calitate din comfortul casei tale.

Antrenori profesioniști

Accesează antrenori profesioniști care te ajută și te motivează pe parcursul antrenamentului.

Acces simplu

Rezervă o clasă și urmărește antrenamentele online live de pe calculator, tabletă sau telefon.

Cum să începi un antrenament

Downloadează zoom gratuit pentru calulator, telefon sau tabletă. După ce rezervi o clasă vei primi un email cu pașii pentru a începe antrenamentul.

Descoperă alți parteneri online

Accesează FUNctionALL Fitness cu Alexandru Cristian si alte 280 locații cu Fitpass!

Cumpără Fitpass acum

Alătură-te mișcării

Abonează-te acum pentru a primi ultimele noutăți

Nu sunt interesat