Running Squad by Fitness Designer

Închis

Activități:

Outdoor, Body condition

Program:

Lu:Închis
Mar:Închis
Mie:Închis
Joi:Închis
Vin:Închis
Sam:10:00 - 13:00
Dum:10:00 - 13:00

Adresă:

Parcul Izvor - punct de intalnire: locul de joaca pentru copii (sector 3)

Contact:

Telefon: 0742 188 444
office@fitnessdesigner.ro
www.fitnessdesigner.ro

Despre

#runningsquad este noul program FITNESS DESIGNER adresat persoanelor dornice sa invete totul despre alergare: tehnica, alimentatie, antrenament si metode de monitorizare a progresului. In functie de obiectivul tau, acest program iti ofera:

ANTRENOR PERSONAL la sesiunile saptamanale de alergare
La fiecare sesiune echipa #runningsquad va fi pregatita sa te asiste si sa te incurajeze in atingerea obiectivului tau, iar in functie de varianta programului pe care ai ales-o vei avea un antrenor care va urmari punctual planul de antrenament pregatit penru tine ca sa ai parte de o experienta completa.

INFORMATIA - cheia succesului
#runningsquad este in primul rand o platforma prin care livram informatiile corecte si care conteaza pentru tine!

TEORIE pusa in PRACTICA
In cadrul sesiunilor cu noi vei invata tot ce trebuie sa stii despre tehnica de alergare, ce incaltari sa folosesti, ce aplicatii de alergare recomandam, ce trebuie sa mananci si CEL MAI IMPORTANT: vom crea pentru tine antrenamente personalizate, dinamice si atractive prin care toata teoria sa fie pusa in practica, astfel ca lectia sa fie cu adevarat invatata.

MONITORIZARE permanenta
Am creat instrumente care iti vor monitoriza evolutia in toate momentele participarii tale in programul nostru. Vei stii de unde ai plecat, care este nivelul actual si ce trebuie sa imbunatatesti pentru a-ti atinge obiectivul tau.

Factorul COMUNITATE
In functie de nivelul participantilor si de obiectiv vom face grupe de antrenament.

#runningsquad este acea gasca de oameni care vor sa fie mai buni si in procesul acesta ne asiguram ca nimeni nu este lasat pe dinafara: incepand de la articole destinate obiectivului tau si pana la discutii despre cum sa gasesti acel strop in plus de motivatie care face diferenta dintre castigatori si pierzatori, noi vom fi alaturi de tine in orice moment al aventurii tale.

SANATATE pe primul loc
#runningsquad este programul care te invata cum sa alergi corect pentru o viata de sport si miscare, este o scoala a vietii sanatoase si echilibrate si chiar daca nu iti vei dori sa participi la vreun concurs in viitorul apropiat, ne vom asigura ca vei stii cum sa alergi corect fara riscuri de accidentare.

Te asteptam cu drag sa incerci acest nou program FITNESS DESIGNER!

Ora
Activitate
 
Categorie
Adresă

Locație

Alătură-te mișcării

Abonează-te acum pentru a primi ultimele noutăți

Nu sunt interesat