Aiudance

Am intrat pentru prima data in sala de dans din pura curiozitate, din lipsa acelui “ceva”, care sa imi ocupe putinul timp liber ramas. De la primii pasi de dans, am constatat, cu stupoare, ca ritmul melodios ma incanta, ma poarta spre o alta lume, o lume pe care nu indrazneam sa o patrund, cel mai probabil, din cauza inhibitilor legate de “nou”. In timp, primii pasi au devenit o pasiune, pasiunea un mod sanatos de viata, crescand, direct proportional, timpul alocat acestui hobby. Acum, este unul din lucrurile ce dau sens vietii mele. Si pentru ca nimic nu este intamplator, pasiunea fiind un factor care a reusit sa uneasca doua destine, am decis sa exportam o parte din pasiune, cunostinte si nebunie celor care ne calca pragul casei.
Incercam zi de zi sa venim in intampinarea clientilor nostri cu momente de relaxare, facand sa para totul un simplu joc…sper ca si reusim, de cele mai multe ori. Acesti oameni minunati, dornici de “nou”, ne fac sa fim ceea ce suntem cu fiecare zi, mai mult si mai bine.

Ce modalitate mai potrivita de socializare decat in pasi de dans? În acest fel puteţi slabi delicat şi usor prin distracîie şi cu prieteni noi de toate varstele. Instructorii noştii au o bogată experienţa în dansurile latino, astfel încât sunt pregăiţi pentru a rezolva toate problemele aparute.

Detalii

Orar

Accesează Aiudance si alte 280 locații cu Fitpass!

Cumpără Fitpass acum

Alătură-te mișcării

Abonează-te acum pentru a primi ultimele noutăți

Nu sunt interesat