Beauty Center (Doar fete)

Astazi, mai mult ca niciodata, dinamica unui centru de infrumusetare asa cum este BEAUTY CENTER este reprezentata de capacitatea sa de a-si pastra identitatea si de a oferi in acelasi timp noi solutii in lumea schimbatoare a frumusetii tale.

Chiar daca azi sunt acceptate aproape toate stilurile si tinutele, exista o regula de aur:

"SA FII IN PERFECTA ARMONIE CU TINE INSUTI INDIFERENT DE MODA"

Salonul de înfrumusetare BEAUTY CENTER a fost prima sala de fitness din Timisoara exclusiv pentrul sexul feminin, care isi continua traditia inca din 2001 si pana in prezent.

De la bun început ne-am propus ca obiectiv principal sa oferim clientilor nostri servicii de calitate - obisnuite si de lux, într-un ambient relaxant, prietenos, si nu in ultimul rand, la preturi accesibile.

Trebuie amintit ca decorul la fel ca si denumirea, este responsabil pentru identitatea salonului nostru, impletind o combinatie de cateva elemente: comfort, simplitate, diversitate si profesionalism.

Va oferim un sistem de tarifare flexibil si accesibil, astfel incat sa permita oricarei persoane posibilitatea de a alege atat numarul de sedinte cat si unul sau mai multe servicii.

Ne dorim ca fiecare clienta noua sa devina unul dintre clientii nostri fideli.

Detalii

Orar

Facilități

Parcare

Locații apropriate

Accesează Beauty Center (Doar fete) si alte 270 locații cu Fitpass!

Cumpără Fitpass acum

Alătură-te mișcării

Abonează-te acum pentru a primi ultimele noutăți

Nu sunt interesat