Hercules Gym

Sala de fitness Hercules Gym Timisoara: vei descoperi ca nu avem cea mai frumoasa sau fitoasa sala, nu avem cele mai noi aparate iar noi nu suntem „fashion”.

Vei afla cum este sa faci parte dintr-o familie. Tavi Gavra, sufletul Hercules Gym, are o experienta de peste 20 de ani in domeniu si creeaza programe de fitness, tonifiere musculara, kickboxing sau auto-aparare. Insa, cel mai important, are darul de a transforma „clientii” in prieteni.

Stim ca de cele mai multe ori la sala esti lasat sa faci ce exercitii consideri tu ca te ajuta sa iti atingi obiectivele. Insa tu stii mai bine cum sa faci programare de soft, sa citesti o fisa contabila sau trebuie sa studiezi. Nu tu ar trebui sa iti creezi un program de fitness sau de antrenament de forta, pentru asta exista antrenori dedicati, care au studiat in facultate corpul uman si legile dupa care acesta funsctioneaza si care au multi ani de experienta in spate. Si pentru ca obiectivul nostru este sa te ajutam pe tine sa iti atingi obiectivele, la Hercules Gym antrenorul este inclus in abonament. Da, ai inteles corect: noi te ajutam sa iti tonifiezi corpul, sa cresti masa musculara, sa obtii abdomenul plat si tonifiat pe care ti-l doresti, iti creem un program special de fitness, de forta, in functie de obietivul pe care ti l-ai propus si prioritatile tale.

Pentru ca imaginile fac cat o mie de cuvinte, te lasam sa descoperi Hercules Gym in pozele de mai jos.

Te asteptam cu drag in familia Hercules Gym!

Detalii

Orar

Locații apropriate

Accesează Hercules Gym si alte 280 locații cu Fitpass!

Cumpără Fitpass acum

Alătură-te mișcării

Abonează-te acum pentru a primi ultimele noutăți

Nu sunt interesat