One Move Climbing Gym

Sala de escaladă bloc (bouldering) One Move s-a deschis la 15 octombrie 2008 și este prima și singura sală de escaladă bloc din Timișoara. Suprafața desfășurată era la acel moment de 170 mp.

Zona de cățărat
Înălțimea maximă a panoului este de 4,5 m. Panoul are o structură complexă : fețe verticale, față căzută, surplombă de 30 cu ieșire pe față căzută, surplombă de 45, tavan etc.

Permanent în sală sunt amenajate și marcate în jur de 100 de trasee de toate dificultățile, de la nivelul începător până la nivelul cel mai înalt, adevărate proiecte chiar și pentru cățărătorii consacrați. În sală sunt organizate periodic concursuri destinate atât membrilor One Move cât și concursuri de nivel național la care participă cei mai buni cățărători din România.

Zona de antrenament
Pentru antrenamentul complementar cățăratului și nu numai, dar și pentru alte evenimente și activități, sala pune la dispoziție o zonă dotată cu echipament specific: salteluțe, greutăți, kettlebell, bare de tracțiuni, prize de tracțiuni, bile pentru tracțiuni, placă de antrenament, TRX, disc de echilibru, roată pentru abdomene, masă pentru abdomene, elastice, corzi pentru sărit, sac de box, vestă cu nisip, săculeți cu nisip pentru picioare etc.

Unele clase au taxa suplimentara, vezi programul de mai jos.

Detalii

Orar

Locații apropriate

Accesează One Move Climbing Gym si alte 280 locații cu Fitpass!

Cumpără Fitpass acum

Alătură-te mișcării

Abonează-te acum pentru a primi ultimele noutăți

Nu sunt interesat