The Squashers

Când pasiunea devine un stil de viață, începi să împărtășești cu alții pasiunea ta. Așa a luat naștere The Squashers. Dorind să mergem dincolo de plăcerea de a juca squash, ne-am aventurat în a promova și răspândi aceste sport fantastic, pentru că Timișoara merită cât mai mulți jucători de squash. Am construit acest club, încercând să oferim un spațiu în care tinerii profesioniști, cupluri dinamice sau cei ce se vor în formă să se regăsească. Încercăm să oferim nu doar o locație, ci mai ales o comunitate.

The Squashers suntem noi, toți care care vedem în squash nu doar un alt punct în agenda noastră încărcată, dar mai ales o pasiune. The Squashers ești tu, cel care îți dorești, practici și îndrăgești squash-ul.

Pretul de inchiriere al terenului de Squash este de 55 lei/ora.

Din costul total al inchirierii al unei ore de squash se scad 10 lei pentru fiecare checkin Fitpass. Un checkin este valabil pentru o singura ora de squash. In cazul in care mai multe persoane fac check-in valoarea se cumuleaza.

Detalii importante pentru rezervare:
Pentru inchirierea terenului de squash este nevoie de o rezervare telefonica. In cazul in care rezervarea nu se respecta, un check-in Fitpass va fi scazut din contul persoanei care a facut rezervarea.

Detalii

Orar

Facilități

Parcare

Accesează The Squashers si alte 280 locații cu Fitpass!

Cumpără Fitpass acum

Alătură-te mișcării

Abonează-te acum pentru a primi ultimele noutăți

Nu sunt interesat