Atentie!

Acest studio nu este disponibil în rețeaua Fitpass momentan!

Social Gym

Închis

Activități:

Spinning, Sală Fitness

Program:

Lu:15:30 - 22:00
Mar:15:30 - 22:00
Mie:15:30 - 22:00
Joi:15:30 - 22:00
Vin:15:30 - 22:00
Sam:Închis
Dum:Închis

Adresă:

Strada Logofat Tautu 66, Sector 3

Contact:

Telefon: 0311 072 618
office@socialgym.ro

Despre

Social Gym este primul club non-profit de fitness si spinning din Romania, deschis in Bucuresti ce pune la dispozitia membrilor sai programe de fitness personalizate in functie de varsta, nivelul de pregatire fizica, dar ṣi de obiectivele si motivatiile fiecaruia.

Social Gym este o structura de economie sociala competitiva ce actioneaza pe piața ca un prestator de servicii din economia clasica, avand insa patru direcții diferite de actiune sociala pe care le manifestă concomitent. Dincolo de sustinerea si implementare diferitelor proiecte sociala, comunitatea si socializarea sunt alte 2 componente esentiale ale clubului.

La Social Gym vei gasi intotdeauna un antrenor dedicat rezolvarii tuturor problemelor si nevoilor tale in ceea ce priveste stilul tau de viata. Impreuna veti stabili cel mai bun program de fitness sau aerobic astfel incat sa obtii rezultatele pe care ti le doresti.

Fii la curent cu evenimentele tematice pe care le pregatim pentru pasionatii de sport. Pe langa distractia si energia de care te poti bucura pe durata claselor speciale, evenimentele noastre vin cu numeroase surprize, fie ca este vorba despre promotii sau cauze sociale pe care le sustinem cu ajutorul tau.

Ora
Activitate
 
Categorie
Adresă

Locație

Alătură-te mișcării

Abonează-te acum pentru a primi ultimele noutăți

Nu sunt interesat