CrossFit Groove

Cursurile se tin online, te rugam sa te inscrii pentru a primi e-mail cu toate detaliile de participare (Vezi activitățile)

Pentru a participa la cursurile online urmeaza pasii de mai jos

  1. Completeaza formularul din activitate
  2. Primesti un email de confirmare cu codul QR si link-ul la care va fi accesata clasa online
  3. Scanezi codul QR inainte de clasa, accesezi link-ul si incepi antrenamentul


CrossFit este un program de pregatire fizica generala, constituit din miscari functionale executate cu o intensitate ridicata, ce variaza constant. Adica un program care iti solicita toate cele 10 abilitati fizice generale: Anduranta cardiovascular respiratorie, Acuratete, Agilitate, Coordonare, Echilibru, Flexibilitate, Forta, Putere, Rezistenta, Viteza In prezent este cea mai complexa metoda de fitness.

Cele 10 abilitati vor fi solicitate prin miscari de haltere (precum smuls, aruncat, pus la piept), miscari provenind din gimnastica (tractiuni, flotari, sarituri, inele etc) si atletism (sprint, alergare, etc.)

Intructorii nostri sunt foarte bine pregatiti provenind din diferite discipline sportive. Echipa noastra este formata dintr-o campioana europeana la haltere, ruibist profesionist, Instructor de arte martiale si un instructor de pregatire militara cu totii uniti prin CrossFit .

Va asteptam la antrenamente pentru a va convinge de eficienta acestui sistem de pregatire fizica iubit in intreaga lume.

Unele clase au taxa suplimentara, vezi programul de mai jos.

Detalii

Orar

Locații apropriate

Accesează CrossFit Groove si alte 280 locații cu Fitpass!

Cumpără Fitpass acum

Alătură-te mișcării

Abonează-te acum pentru a primi ultimele noutăți

Nu sunt interesat