Dax Tenis Club Drumul Taberei


Odata cu deschiderea, clubul invita toate categoriile de jucatori, de la incepatori la performanta, de la copii la adulti, fiecare categorie beneficiind de un program de antrenament personalizat in functie de cerinte, supravegheat de antrenori cu experienta nationala si internationala ce au scos multipli campioni nationali. Clubul ofera antrenamente de tenis, cat si de pregatire fizica specifica si recuperare coordonata de un antrenor cu certificare de antrenor emerit al sportului pe specificul atletism. Copiii pot beneficia atat de programe de initiere in tenis si minitenis ca hobby, de pregatire pre-performanta, cat si performanta. Adultii pot beneficia, de asemenea, de lectii private de initiere si/sau perfectionare.

Obiectivele clubului: Sa incurajeze copiii sa practice acest sport si sa ii sprijine in drumul lor spre inalta performanta Sa ofere clientilor o oaza de liniste, relaxare, comfort si placere Sa imbunatateasca permanent facilitatile oferite Sa promoveze profesionalismul, responsabilitatea, ospitalitatea, siguranta si atmosfera relaxanta

Din costul total al inchirierii terenului de tenis se scad cate 15 lei pentru fiecare abonament Fitpass prezentat. Valoarea abonamentelor se cumuleaza. Un abonament se poate folosi o singura data (pentru o singura ora de inchiriere) intr-o zi. Tarifele sunt:

-sezonul cald: L-V intre 7:00 - 11:00 - 25 lei, 11 - 17 - 20 lei, 17:00 - 22:00 - 40 lei, 22 - 24 35 lei; S-D - 30 lei;
-sezonul rece: L-V: 7:00 - 11:00 - 45 lei, 11:00 - 17:00 - 40 lei, 17 - 22 - 60 lei, 22 - 24 45 lei; S-D - 50 lei

Detalii

Orar

Locații apropriate

Accesează Dax Tenis Club Drumul Taberei si alte 280 locații cu Fitpass!

Cumpără Fitpass acum

Alătură-te mișcării

Abonează-te acum pentru a primi ultimele noutăți

Nu sunt interesat