Climb Again

Un Campion Balcanic la escalada, considerat unul dintre cei mai buni cataratori din Romania, s-a hotarat sa isi dedice timpul, priceperea si buna-dispozitie copiilor si tinerilor. Asociatia Climb Again este o organizatie non-guvernamentala afiliata la Federatia Romana de Alpinism si Escalada (FRAE), fondata si condusa de campionul Claudiu Miu. Pe langa latura sociala a Asociatiei Climb Again - sesiuni gratuite de terapie prin escalada, kinetoterapie si consiliere psihologica pentru copii si tineri cu dizabilitati, Claudiu si echipa de la Climb Again vor sa urce cat mai multi copii si tineri tipici pe peretele de escalada. Sala Climb Again, una dintre cele mai performante si moderne, este special conceputa sa ofere siguranta, in primul rand. Peretii inalti de 5 metri, zona de aventura, sali de antrenament, spatii de terapie si ateliere, dar si cea mai mare tiroliana indoor – 30 de metri, toate sunt construite sa ofere incredere, siguranta si multa energie buna!

Escalada este sportul care presupune cățărarea pe un perete de stâncă sau pe un panou artificial, folosind propriile forțe. Obiectivul este unul singur – să ajungi în vârf sau să termini un traseu predefinit fără să cazi. Poate fi practicată de orice persoană, indiferent de vârstă, abilități fizice sau psihice. În ciuda preconcepțiilor, escalada este departe de a fi un sport extrem. Escalada este un sport care poate fi practicat inclusiv de către copiii cu nevoi speciale, cu efect terapeutic.

Abonatii Fitpass care doresc antrenament cu echipament si instructor personal trebuie sa plateasca o co-plata de 35 de lei/sedinta. In plus, acestia beneficiaza de 10% reducere, din preturile practicate, pentru petrecerile de copii, preturi care pornesc de la 80 lei/copil pentru 3 ore de aventura.

Detalii

Orar

Locații apropriate

Accesează Climb Again si alte 280 locații cu Fitpass!

Cumpără Fitpass acum

Alătură-te mișcării

Abonează-te acum pentru a primi ultimele noutăți

Nu sunt interesat