Beat45 Fitness

Uita de experiențele din trecut! E momentul ca antrenamentele tale să treacă la alt nivel! Un mediu cool, programe eficiente și satisfacția de a te antrena într-o echipă de profesioniști. Sa faci fitness la BEAT45 devine o experiență completă – uiți de toate grijile de peste zi, te concentrezi pe beat-ul și ritmul muzicii și te lași în voia mișcării.

Fă cunoștință cu cel mai nou mod de a intra și de a te menține în formă - antrenamente de 45 de minute structurate sub forma a 4 runde și o provocare finala! Fiecare rundă are 6 exerciții, fiecare exercițiu are 45 de secunde – totul este gândit astfel încât să te bucuri de cel mai intens tip de antrenament din București. O sală care arata ca un ring de dans – în care lumina, muzica și atmosfera te ajută să intri în starea de spirit perfectă pentru un antrenament. Ai la dispoziție mai multe feluri de antrenamente, printre care:

Rumble: Antrenamentul nostru inspirat din box însă cu saci plini de apă ce reduc impactul asupra articulațiilor. nu ai nevoie de experiență în box pentru această clasă. Sacii cu apă reprezintă o stație din cele 3 la care vei lucra, alături de step și de banda de alergare nemotorizata. Fiecare exercițiu are 45 de secunde, 45 de secunde unde tu controlezi complet ritmul. sunetul este de poveste, luminile sunt cool, iar vibe-ul este 100% energizant.

Reform: Combinația dintre arderea caloriilor și exercițiile pentru musculatură s-a dovedit a fi una dintre formele cele mai eficiente de exerciții pentru scăderea în greutate. este un antrenament corporal complet ce combină explozii intense de energie cu perioade scurte de activitate redusă.

Barre: Cel mai nou trend din SUA, inspirat din pilates, este Un antrenament adaptabil pentru orice vârstă, nivel de fitness și probleme medicale. Creat in special pentru femei, Crește mobilitatea, densitatea musculară și osoasă si revigorează metabolismul. Vei asista la ridicarea mușchilor fesieri, tonifierea coapselor, aplatizarea abdomenului și sculptarea brațelor.

Bodyfusion: O clasa menita sa imbunatateasca mobilitatea intregului corp ce combina discipline de miscare din pilates, yoga si streching activ pentru un antrenament cat mai complex. nu iti vei da seama cand vei trece de la un gen de exercitii la altul. Exercitiile efectuate au beneficii directe asupra flexibilitatatii, echilibrului, definirea musculaturii și sănătatea generală a minții și a corpului

Prețul intreg pentru o activitate este de 90 RON, dar cu abonametele Fitpass pretul este redus la 35 RON, incepând din data 16/01/2020 pretul este redus de la 35RON la 15RON până la sfârșitul lunii februarie februarie.

Programul se schimbă în fiecare săptămână, vă rugăm să verificați pe:
https://beat45.zingfit.com/reserve/index.cfm?action=Reserve.chooseClass&site=1/

Programarile se pot face si direct online pe site

Detalii

Orar

Locații apropriate

Accesează Beat45 Fitness si alte 280 locații cu Fitpass!

Cumpără Fitpass acum

Alătură-te mișcării

Abonează-te acum pentru a primi ultimele noutăți

Nu sunt interesat