Atentie!

Acest studio nu este disponibil în rețeaua Fitpass momentan!

Crossfit Roa

A fi in forma e un privilegiu. La CrossFit ROA, te invatam cum sa il castigi pe al tau, in timp ce il construim pe al nostru: acela de a antrena si inspira. CrossFit ROA este probabil cea mai mica sala de CrossFit din Bucuresti. Tinem numai antrenamente private si in grupuri mici (4 - maximum 6 persoane), pentru a le dedica cea mai mare atentie.

Personal, suntem Rodica, Ovidiu si Andrei, pasionat de sport de cand ne stim, absorbiti de CrossFit de mai bine de 5 ani, iar din iulie 2019, determinati sa raspandim aceeasi energie in jurul nostru.

Cum arata o ora? Warmp Up - Skill/Technique Practice - Workout - Cool Down. Poti invata CrossFit alaturi de noi si te poti antrena indiferent de conditia ta fizica. Nu trebuie decat sa vii la ora, iar de restul ne vom ocupa noi, in cel mai mic detaliu.

Ce e diferit si iti va aduce rezultate: In fiecare zi a saptamanii vom avea un antrenament diferit de CrossFit, fiecare cu un obiectiv specific de dezvoltare (gimnastica, anduranta, forta, capacitate cardio-vasculara). Te poti dezvolta complet ca atlet, in timp ce devii mai sanatos. Recomandam 3 antrenamente pe saptamana, daca vrei sa incepi sa vezi rezultate, atat pentru compozitia corporala, cat si pentru sanatate si conditie fizica.

Detalii

Orar

Accesează Crossfit Roa si alte 280 locații cu Fitpass!

Cumpără Fitpass acum

Alătură-te mișcării

Abonează-te acum pentru a primi ultimele noutăți

Nu sunt interesat