BeFit Club

Deschis până la 23:00

Activități:

Fitness, Body condition, Pilates, Functional, Circuit Training, Aerobic, Stretch & tone, bodyART

Program:

Lu:07:30 - 23:00
Mar:07:30 - 23:00
Mie:07:30 - 23:00
Joi:07:30 - 23:00
Vin:07:30 - 23:00
Sam:09:00 - 19:00
Dum:10:00 - 18:00

Adresă:

Strada Istriei 1b, București, Sector 3

Contact:

Telefon: 0738 471 485
Email: office@befitclub.ro

Despre

BeFit Club este mai mult decat o sala de fitness, este un concept care aduce numai beneficii celor care accepta provocarea de a include miscarea in stilul lor de viata si te asteapta in zona Dristor pentru a incerca programul care ti se potriveste cel mai bine. Cu sau fara antrenor personal, la BeFit Club iti recapeti forma fizica in timp record, fiindca vii mereu cu placere. Conditiile ireprosabile, dotarile moderne, profesionalismul si experienta echipei, varietatea posibilitatilor de lucru, preturile accesibile si, nu in ultimul rand, atmosfera plina de energie pozitiva si comunitatea de oameni dornici sa faca o schimbare in bine sunt motive puternice sa incepi chiar de azi sa te antrenezi la BeFit Club. In functie de ceea ce ti-ai propus, de timp pe care il ai si de preferinte, te poti bucura de oferte speciale si abonamente concepute special pentru tine la Aerobic, Pilates, Yoga, Circuit Training, Total Body Workout, Functional Workout, Steel Training, Dance Fitness si Fitness.

Odata ce vei intra in comunitatea BeFit vei intelege care este legatura intre sport, sanatate, bunadispozitie si pofta de viata. La sala de fitness BeFit Club din Dristor vei indrazni sa iti depasesti barierele fizice autoimpuse si vei invata sa apreciezi miscarea si sa te folosesti de beneficiile ei pentru a-ti creste considerabil calitatea vietii pe toate planurile.

Hai sa facem sport impreuna pentru o viata mai buna!

Pentru a avea acces la cursuri, abonatii Fitpass trebuie sa platesca o co-plata de 5 lei/intrare la receptia BeFit Club.

Membrii Fitpass au acces la sala de fitness numai pana la ora 17:00 de luni pana duminica, accesul la cursuri se face si dupa ora 17:00

Ora
Activitate
 
Categorie
Adresă

Locație

Alătură-te mișcării

Abonează-te acum pentru a primi ultimele noutăți

Nu sunt interesat