Andrei & Mihaela Mutu Online

Activități:

Aerobic, Body condition, Core, Tabata, Stretch & tone, Pilates


Descriere personala Andrei Mutu:

Ca si instructor, Andrei este total orientat catre antrenamentele functionale, predand de la clase de Stretching, pana la clase de grup cu grad ridicat de intensitate precum cele de Pliometrie, Pump sau de Indoor Cycling. Experienta in fitness de peste 10 ani de zile se reflecta in versatilitatea si diferentierea antrenamentelor pe care le propune participantilor claselor sale.

Diplome si certificari obtinute de-a lungul experientei ca instructor si antrenor:

Advanced Functional Training, Rubber Bands Workouts, Flowin Friction, Schwinn Indoor Cycling - Gold Level, RTP - Resistance Training Programs, instructor LesMills pentru disciplinele Body Pump, BodyBalance, CXWORX, GRIT, Sport Nutrition Coach.

Cea mai buna solutie de a experimenta un antrenament de fitness complet este de a participa la o clasa sustinuta de catre Andrei Mutu.

Descriere personala Mihaela Mutu:

Buna! Numele meu este Mihaela, iubesc sportul si nu m-as vedea nici macar o zi fara sa fac miscare. Predau atat clase de body and mind cat si clase dinamice cu un grad de intensitate mai ridicat precum cele de Functional, Total Body Workout, Metabolic si nu numai. Cu ajutorul experientei mele in fitness imi doresc sa-i ajut pe cei din jurul meu sa obtina o conditie fizica superioara celei pe care deja o au. Imi place sa lucrez cu oamenii si sa ii determin sa iubeasca miscarea, totul pentru a adopta un stil de viata sanatos! Daca ti-am starnit curiozitatea, te astept la antrenamentele mele!

    Pregatire profesionala:
  • LesMills : BodyBalance, CXWORX
  • Master Trainer – Dynamic Movement with Bulgarian Bag ®
  • Dynamic Movement with Bulgarian Bag ®, Level – Suples Fit ®
  • Bulgarian Bag – Movement Fundamentals Seminar
  • Flowin Friction Training
  • BodyART™International
  • Pilates Matwork Advanced
  • Spinning Instructor

Detalii

Orar

Descoperă alți parteneri online

Accesează Andrei & Mihaela Mutu Online si alte 280 locații cu Fitpass!

Cumpără Fitpass acum

Alătură-te mișcării

Abonează-te acum pentru a primi ultimele noutăți

Nu sunt interesat