Neby Fitness Domenii

La inceput a fost un gand, un vis, un ideal. Acum a devenit realitate! Dupa 23 de ani petrecuti in sport, dupa o vasta experienta acumulata in acest domeniu, pot impartasi cu voi, toate cunostintele, secretele, tehnicile si innovatiile pe care le-am dobandit de-a lungul timpului.

Am facut din Neby Fitness, locul de unde pleci plin de energie si motivatie, locul in care vii zambind dar… cel mai important, locul din care pleci satisfacut de transformarile propriului tau corp! Suntem siguri ca un simplu antrenament a devenit de mult banal, tocmai de aceea am creat in jurul antrenamentelor un intreg concept: consiliere din partea celor mai buni antrenori, plan alimentar pentru obiectivul fiecarei persoane, masuratori corporale pentru a vedea cat mai usor rezultatele muncii depuse, clase de aerobic dinamice si variate si nu in ultimul rand o locatie de senzatie!

Ne dorim ca Neby Fitness sa fie acel loc in care te regasesti si te redefinesti!

Credem foarte tare in puterea fiecaruia dintre voi, in a-si depasi limitele si performantele si daca uneori singuri va este greu sa ajungeti acolo, Neby Fitness pentru acest motiv a fost creat: pentru VOI!!

Va astept cu drag!

Detalii

Orar

Facilități

Vestiar Duș Wifi

Locații apropriate

Accesează Neby Fitness Domenii si alte 280 locații cu Fitpass!

Cumpără Fitpass acum

Alătură-te mișcării

Abonează-te acum pentru a primi ultimele noutăți

Nu sunt interesat