700 Fit Club Baneasa

Redeschiderea locațiilor 700 Fit Club este un subiect foarte important, pe care-l tratăm cu cea mai mare atenție. Alături de specialiști din varii domenii și respectând întocmai reglementările în vigoare, am creat un set de reguli și protocoale pe care le vom respecta cu toții. Sănătatea clienților și echipei este cea mai importantă, astfel că vrem să vă primim într-un mediu sigur și confortabil, chiar dacă puțin diferit de cel cu care ne obișnuiserăm cu toții.

  • Programarea pentru clasele de grup fitness se poate face incepand cu 26 de ore inainte de inceperea clasei, in limita locurilor disponibile, telefonand la receptia clubului. Personalul de la receptie va comunica membrului numarul de rezervare.
  • Membrul trebuie sa ajunga cu 15 minute inainte de inceperea clasei. Acesta trebuie sa mentioneze receptionerului numarul de rezervare pentru a i se elibera tichetul la clasa dorita. Tichetul trebuie inmanat instructorului la ora.
  • Daca tichetul nu a fost eliberat pana la ora inceperii clasei de grup fitness, rezervarea se anuleaza in mod automat!
  • Intrarea in sala de aerobic, dupa inceperea orei este interzisa!
  • Anularea rezervarii la clasa de grup fitness se poate face cu minim 2 ore inainte de inceperea clasei, telefonand in receptia clubului si mentionand numarul de rezervare.
Regulament de ordine interioara 700 Fit Club (Click aici)

Detalii

Orar

Facilități

Vestiar Duș Wifi

Locații apropriate

Accesează 700 Fit Club Baneasa si alte 280 locații cu Fitpass!

Cumpără Fitpass acum

Alătură-te mișcării

Abonează-te acum pentru a primi ultimele noutăți

Nu sunt interesat